Склад-магазин працює в тестовому режимі. Онлайн замовлення - не доступні.

Обираємо кухню

Бажаєте придбати новий кухонний гарнітур і не знаєте з чого почати? Консультанти “Меблевого Складу-Магазину» хочуть поділитися з Вами інформацією, якої вистачить для загального уявлення про сучасні кухні.

Асортимент меблів для кухні вражає багатством форм і кольорів. До основних моделей належать:

  • готові комплекти;
  • кухні на замовлення;
  • прямі;
  • кутові;
  • модульні.

Готові комплекти значно полегшують вибір, адже в них усе продумано до дрібниць. Дизайнери заздалегідь потурбувалися про гармонію і баланс, коли кожна деталь ідеально поєднується з іншими за стилем, формою і кольором.

Кухні на замовлення дають можливість самому побути дизайнером і визначити елементи, що будуть входити до складу гарнітуру. Крім того, якщо планування вашої кімнати не зовсім стандартне, це чудова можливість адаптувати готові варіанти під ваші потреби.

Прямі кухні – акуратні та лаконічні – правильне рішення для малогабаритних квартир. Вони розташовуються лінійно вздовж однієї стіни та залишають простір для обіднього стола та побутової техніки.

Кутові кухні подобаються господиням своєю практичністю. За рахунок правильного використання простору, кутовий гарнітур вміщає безліч господарських речей та дрібної побутової техніки.

Модульна кухня складається з окремих частин – модулів або секцій. Купити кухню посекційно означає вибрати з колекції готових корпусів, фасадів, стільниць, шухляд, полиць тощо потрібні  модулі. Це своєрідний конструктор, де Ви самі обираєте і компонуєте елементи, а з часом можете доповнити гарнітур новими секціями.

Що стосується матеріалів, з яких виготовляють сучасні кухні, виділяють такі основні види:

  • ДСП;
  • МДФ;
  • дерево.

Гарнітур з ДСП вважається бюджетним варіантом, який при правильному догляді прослужить досить довго.

Фасади з МДФ мають більше стильових можливостей. Їх можна покрити плівкою ПВХ, пластиком чи фарбою. МДФ – золота середина на меблевому ринку між ДСП та деревом. Він має високі показники екологічності та термостійкості.

Кухні з дерева є найдорожчими, тому що їх виготовляють з цінних порід цільного дерева. Такі моделі не люблять високої вологості, прямих сонячних променів  і значних перепадів температури. Незважаючи на примхливість у догляді, дерев’яні кухні залишаються незмінною класикою.

«Меблевий Склад-Магазин» має для своїх покупців безліч варіантів кухонь – готових і на замовлення з різного матеріалу та можливістю придбати їх посекційно. Залишається лише завітати до нашого магазину та зробити правильний вибір. А наші консультанти з радістю допоможуть!